M Day Spa

IPL

Wat is IPL?

IPL (intense pulse light) is een apparaat dat wordt gebruikt bij het definitief ontharen van ongewenste haargroei. Maar de Bentlon IPL kan nog meer. Want ook als u last heeft van acné, pigment vlekken en couperose is een behandeling met de IPL zeer effectief.

IPL is de afkorting voor Intense Pulse Light. Het is een sterke lichtbundel van een krachtig flitslamp met een specifieke golflengte. De energie van deze lichtbundel wordt opgenomen door het pigment van het haar of de huid. Afhankelijk van de golflengte heeft de IPL specifieke werking en toepassingen. De IPL behandeling is niet pijnlijk en heeft geen negatieve bijwerkingen.

Hoe werkt IPL?

IPL werkt op basis van zichtbaar, gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Door middel van dit gepulseerde licht kunnen verschillende indicaties effectief worden behandeld, zoals ongewenste haargroei. De behandelingen met het IPL zijn veilig en door middel van het hoog energetisch gepulseerd licht kan een optimaal resultaat bereikt worden.

Wat kost IPL?

Omdat een haargroei bestaat uit 3 groeistadia moeten de IPL behandelingen over een langere periode uitgevoerd worden om al deze 3 groeistadia te behandelen. Dit betekent voor alle IPL behandelingen dat niemand kan volstaan met een enkele of maximaal 3 behandelingen. Een gemiddelde in de praktijk voor het beste resultaat is 9 aaneengesloten behandelingen.

Marielle Kloeg kan na een huidanalyse en intakegesprek een juiste behandeling met bijbehorende prijs voor u maken die ingekocht kan worden als een jaarkaart waarin uw korting is verwerkt. IPL is veilig en effectief waar wij u graag nader over willen informeren .

M Day Spa het adres voor IPL ontharen en IPL verwijderen Couperose IPL Acne in  Nieuwerkerk aan den IJssel.