M Day Spa

Over ons

Specialisaties

Huidspecialistes Mariëlle en Rosalie (moeder en dochter) zijn Skin Professionals en gespecialiseerd in huidverbetering met de prachtige gezichtsbehandelingen van Clephar Dermatocosmetica. Ook kunt u bij ons terecht voor IPL ontharen en IPL couperose verwijderen en IPL Huidverbetering voor diepterimpels (intense Pulse Light)  Spot Away en Acne, bindweefsel massage en cosmetisch pedicure.  

Duo gezichtsbehandeling

Samen een behandeling krijgen is erg gezellig en de vraag naar een duo behandeling komt nu dan ook met regelmaat voor! Om aan deze vraag te kunnen voldoen beschikken wij dan nu over een 2e behandelstoel die we extra kunnen inzetten naast onze prachtige Ballerine stoel. Zo kun je gezellig naast elkaar genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling. DUO BEHANDELING uniek bij M Day Spa in Nieuwerkerk aan den IJssel!

Huiddiagnose en Thuisproducten

Welke producten zijn nu het beste voor je huid om thuis te gebruiken? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Want producten zelf kopen in een parfumerie met of zonder advies op een niet gereinigde huid is zonde van je geld! Na een huiddiagnose die wij maken bij M Day Spa op een gereinigde huid  geven wij een persoonlijk op maat gemaakt advies. Zo gaat u met de juiste reiniging en verzorging naar huis en kunt u genieten van mooie producten met huidverbetering op TOPNIVEAU.

Wat is jou keuze?

Kom je voor het eerst dan horen wij graag wat je keuze is. Ga je voor een ontspannen gezicht behandeling , voor het wellness gevoel, een ontspannen moment voor jezelf?  Of wil je echt gaan voor huidverbetering,  diepterimpels verminderen, pigmentvlekken aanpakken of couperose verwijderen, kortom een gezonde stralende huid? Ook dit is mogelijk! Samen maken we een plan van aanpak met salon behandelingen en de bijbehorende thuis producten . Thuisproducten zijn onmisbaar in een huidverbetering programma.

Wil jij direct zichtbaar resultaat? Crystal-X  Microdermabrasion Technology 

Deze unieke behandeling geeft een prachtig resultaat zonder heftige roodheid na de behandeling, ook is deze behandeling manueel dus geheel zonder apparatuur! Het is een veilig en effectief alternatief voor dure chemische, laser, chirurgische en botox toepassingen. Vermindert onmiddellijk fijne lijntjes en rimpeltjes, pigmentproblemen, ouderdomsvlekken. Licht de huid op en is zichtbaar huid verjongend. Voor alle huidtypes zelfs ook de gevoelige!

In onze mooie professionele en sfeervolle ingerichte salon met gemakkelijke toegankelijke entree en uitzicht over het water komt u vrijwel direct tot rust. De instituut behandelingen en thuis producten van Clephar van basis tot het allerhoogste segment zijn verkrijgbaar bij  M Day Spa. Voor a.s. bruiden ook de ideale locatie om rustig te bespreken wat je wensen zijn voor bruidsmake-up bij ons in de salon op de dag van je trouwen of dat we aan huis komen op deze speciale dag. Wij adviseren altijd ruim van te voren te plannen zo ook je behandeling(en) en proef make-up ter voorbereiding.